MODUL SYSTEM + ARCTIC TRUCKS NORGE

Arctic Trucks spesialiserer seg på tilpasning, ombygging og salg av ekstrautstyr til 4×4 kjøretøy. Vi skal være markedsledende på ekstrautstyr og ombygging av 4×4 kjøretøy for bedre fremkommelighet i krevende terreng.

Stolt melder vi at det er inngått en avtale mellom Modul System og Ar- ctic Trucks AS Norge om samarbeide på utvikling og bygging av yrkes- bilkjøretøy. Med begges lokasjon nær Drammen bilhavn tilsier dette en sterk allianse for framtiden vedrørende spesialbygg samt flåter.

Arctic Trucks AS har lange tradisjoner med spesialkjøretøy for Forsva- ret, Politiet samt flere utfordrende bransjer innen yrkesbil og vi ser fram til et fruktbart og spennende samarbeide.

Alle som jobber i Arctic Trucks er på hver sin måte måte lidenskapelig opptatt av det vi jobber med. Vi legger mye ressurser i å finne produkter som ligger langt fremme i utvikling. Utstyr som både er funksjonellt og som øker mulighetene ved bruk av bil, enten det er
som yrkesbil eller din største lidenskap. Sortimentet vårt inneholder ikke bare utstyr for ekspedisjoner, men også tidsriktig og trygg styling og innredning. I en verden som stadig blir mindre har vi satt oss som mål å kun levere produkter av beste kvalitet, og som møter stadig strengere EU krav. Du kan være trygg på ekstrautstyr fra Arctic Trucks.

Se bilder av innredninger fra Modul System

MODUL SYSTEM
Trond Gladsø
+47 930 47126
trond.gladso@modul-system.no
http://www.modul-system.no

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: