Den legendariske arbeidshesten fra Toyota

Den ultimate eventyreren

Grønland. Islandske vulkaner. Paris – Dakar. Antarktis. Er påfunnet strabasiøst og galimatias er sjansen stor for at en Hilux er med på laget. Det er selvsagt ikke uten grunn at du finner den der konsekvensene ved uhell er aller størst. Gjennom legendarisk kvalitet og driftssikkerhet har Hilux aldri sluttet å forbløffe, og har lang historie som foretrukne partner på alle mulige ekspedisjoner, både i sin originale form og i forskjellige ombygginger avhengig av behov.

Arctic Trucks

Et selskap som har blitt verdenskjent for sine Hilux-ombygginger, er Islandske Arctic Trucks. Islendinger er ikke kjent for å gi opp, ei heller hva gjelder fremkommelighet. På midten av 80-tallet begynte den islandske Toyota-forhandleren å bygge såkalte Super Jeeps – ombygde biler beregnet for å takle breer og øvrige ekstreme forhold som forekommer på øya. Bilene var spesielt beregnet utrykning- og beredskapspersonell, men ble etter hvert også populære blant privatpersoner. Etter hvert har Arctic Trucks fått ord på seg for å bygge de råeste firehjulstrekkerne på planeten, kanskje særlig på grunn av Hiluxen som fraktet TopGear-gjengen til Nordpolen.

I dag kan du bestille Arctic Trucks-ombygging direkte hos din egen norske Toyota-forhandler. Forhandleren tar bestillingen videre til Arctic Trucks, som bygger bilen og får den godkjent hos Statens Vegvesen. Fabrikkgarantien på kjøretøyet opprettholdes og Arctic Trucks gir full garanti på ombyggingen.

Se Hilux frakte ekspedisjoner gjennom Antarktis hvite sletteland.

Artikkelen er sakset fra Toyota’s egen blogg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: