AT EXPO ’17

1. juli 2017 arrangerer vi andre AT EXPO på Arctic Trucks, denne gangen på sommeren, noe vi mente passet denne formen for messe bedre enn en kald vinterdag slik den første EXPO’en ble avhold samme sted.

Vi inviterte våre faste leverandører som leverer oss varer og tjenester slik at de kan presentere sine produkter på sin måte, dessuten inviterte vi alt som er av 4×4-klubber og selv om dette var første dagen i sommerferien for mange, stillte det opp mange klubber for å vise folk hva som opptar dem på fritiden.

I salgsdelen av messsen stod Rodin for salg av sine produkter og AT solgte produkter fra vår flyttbare Explore Store. Vi lanserte faktisk Maxtrax på EXPO, et agentur vi overtok bare noen uker før EXPO var en realitet – et veldig spennende produkt og det var stor spenning rundt om vi rakk å få opp produkter å vise på messen. Dror fra Genesis stilte med sin demobil og stod parkert ved siden av Arctic Extreme som har en fullrigget Hilux AT38 med Alu-Cab som nettopp hadde kommet til Norge etter en ekspedisjon i Afrika.

Da EXPO var over klokken 16.00 på lørdagen dro vi på en kortreist Overland-tur ca 1 times kjøretur fra verkstedet på Brakerøya. Vi var vel ca 10 biler som deltok og 7 som overnattet til søndagen. Dror Harel fra Genesis Imports stilte med sin demo-Hilux som han overnattet i. Arctic Trucks kom med Børning2 Hiluxen og vår D-Max AT35. I tillegg var Ingvar og Daniel fra Overlandbund Norway med da det var deres første feriedag og tok dette som en start på ferien.

 


 

Leverandører
Rodin AS – Vision-X og Liqui Moly
Genesis Imports – Alu-Cab
Tinder og banditter – Piteraq
Maguires Norge
Izusu Norge
Toyota Norge
ARB shop
Come-Up stand
#explorestore tilhengeren

Klubber
Overlanding.nu
4×4 Norway
Jeep Club Norway
Offroad Formula Norway
Overlandbound Norway

Se bildene fra AT EXPO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: